Zangles Apeldoorn 
Zing/spreek vrij & gezond, haal meer uit een liedje en ontwikkel je (zang)stem!

Reitse Giesbers


Herman Brood Academie & de start van VoiceBeat

In 2006 begon ik met mijn studie aan de Herman Brood Academie, ik koos als hoofdvak zang. 

Na mijn studie startte ik, in 2013, met VoiceBeat. Inmiddels geef ik dus al meer dan 10 jaar zangles. 

Iets later startte ik ook met het dirigeren van het Apeldoorns Popkoor.Lesgeven aan de Babette Labeij Music Academy

In 2016 specialiseerde ik in C.V.T door middel van de cursus 'CVT voor zangdocenten' via Vocal Couch en startte ik lesgeven op de Babette Labeij Music Academy te Amsterdam. 
Alle jaren hebben mij gevormd tot enthousiaste coach die zijn passie voor muziek wil overbrengen op zijn leerlingen.Eigen muziek & optredens 

Ook ben ik met eigen muziek bezig geweest. In 2014 ben ik te gezien geweest in het RTL5 programma 'The Hit' en kort daarna volgde 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' op NPO 3. Ik schreef een aantal liedjes voor (bekende) artiesten die in de Top 40 en Top 100 kwamen en mocht optreden in veel theaters en bijv. in AFAS live (aftershow Passenger), de Melkweg en Paradiso.  

In de studio werd ik geïnspireerd door samenwerkingen met songwriters van o.a.: Alain Clarke, Robin Thicke, Pitbull, Lois Lane, I.O.S, Caro Emerald.


The BeatAcademy

In 2018 koos ik ervoor muziekdocenten in te huren en een eigen muziekschool te starten. The BeatAcademy had op zijn/haar hoogtepunt meer dan 20 docenten die les gaven aan +/- 500 leerlingen, op veel locaties: o.a. Apeldoorn, Zutphen, Nijmegen, Tilburg, Spijkenisse. Een geweldige uitdaging/ervaring.

 2023 

Inmiddels focus ik me weer helemaal op de (zang)stem, zelf lesgeven en muziek maken. Daarbij programmeer ik popconcerten voor de Grote Kerk in Apeldoorn.Interesse in het volgen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeatKlik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles